Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az alábbi dokumentum bemutatja az Interfood Plusz Kft. adatkezelési irányelveit, amelyek érvényesek a cég minden adatkezeléssel kapcsolatos tevékenységére, melyek részletesen a 3. pontban kerülnek leírásra.
Az adatkezelési politika teljes mértékben összhangban van az adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak:

1. Az adatkezelő adatai
Interfood Plusz Kft.
2142 Nagytarcsa, Alsó Ipari krt. 10.
Cégjegyzékszám: 01-09-946949
Adószám: 22968223-2-13
Telefon: 06(1) 700 4470
Fax: 06(1) 700 4477
Mobil: 06(20) 7716080
Email: info@interfood.hu
Weblap: iteszt.interfood.hu
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74755/2014.

2. Az adatfeldolgozó adatai
Port Kft – Szerver
9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60
http://www.webtar.hu/
3. A kezelt adatok köre, az adatkezelés célja, jogalapja, időtartama

3.1. A iteszt.interfood.hu weblapok látogatói
A kezelt adatok: dátum és időpont, a megnyitott oldalak, IP cím, a látogató számítógép beállításaival kapcsolatos adatok (mint pl. böngésző, operációs rendszer, képernyőfelbontás), a forrás oldal, ahonnan átkattintott a weblapra.
Az adatkezelés célja: a honlap zavartalan működésének biztosítása, a visszaélések megakadályozása.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.
Az adatkezelés időtartama: a honlap megtekintésétől számított 60 nap.
A Google Analytics szolgáltatás biztosítja a weblapok látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását. A mérési adatok kezeléséről az alábbi címen található bővebb tájékoztató: http://www.google.com/analytics

3.2. Hírlevél feliratkozás
Az iteszt.interfood.hu weblapon történő hírlevél feliratkozás esetén az alábbi adatokat rögzítjük: név, e-mail cím, feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, hírlevél megnyitások, hírlevelekben található linkekre történő kattintás.
Az adatkezelés célja: Hírlevél küldés marketing célzattal, a feliratkozó számára releváns tartalommal. A hírlevél feliratkozók tájékoztatása a legújabb akcióinkról és menünkről.
Az adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása (hírlevél feliratkozás), valamint a Grt. 6. §-a.
Az adatkezelés időtartama: Az utolsó hírlevél megnyitástól számított 2 év.

4. Az érintett jogai
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését az adatkezelő elérhetőségein. Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen a vonatkozó törvényekben meghatározott esetekben.

5. Jogorvoslati lehetőségek
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni, cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., weblap: www.naih.hu